субота, 03 червня 2017 14:46

Замах на Осмаєва: Спецслужби працюють над "серйозним" викликом

Замах на Осмаєва: Спецслужби працюють над "серйозним" викликом
Замах на чеченських добровольців Адама Осмаєва й Аміну Окуєву, вчинений в Києві, є серйозним викликом для українських спецслужб. Фото: 112.ua

Замах на чеченських добровольців Адама Осмаєва й Аміну Окуєву, вчинений в Києві, є серйозним викликом для українських спецслужб.

Про це повідомив начальник Управління держохорони генерал-полковник Валерій Гелетей.

"Замах на Адама Осмаєва - це дійсно виклик для спецслужб, бо кожного дня та у кожному місті ситуація має бути під контролем. Спецслужби мають працювати у постійному режимі, щоб не відбувалося таких масштабних інтегрованих проектів, коли під виглядом якихось представників інших держав, журналістського товариства, прикриваючись іншими агентами, займалися за великим рахунком замовними убивствами", - зазначив Гелетей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замах на Осмаєва: дружина повідомила приємні новини

Гелетей додав, що спецслужби діють у рамках закону і своїх повноважень, у спосіб, який передбачений законодавством, а інструментів запобігання таким ситуаціям не так вже й багато.

1 червня у Києві на Подолі поранили росіянина Адама Осмаєва. Разом з дружиною Аміною Окуєвою вони є добровольцями АТО. У РФ Осмаєва звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна.

Чоловік, який назвався іноземним журналістом, завчасно домовився з подружжям про зустріч. Коли вони сіли в автомобіль, невідомий дістав з коробки пістолет Глок і вистрілив у груди Адаму Осмаєву. У відповідь Аміна зі свого пістолета Макарова зробила декілька пострілів у стрілка.

Зараз ви читаєте новину «Замах на Осмаєва: Спецслужби працюють над "серйозним" викликом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі