пʼятниця, 10 грудня 2010 16:55

Подарованого собаку Путіна зватимуть Баффі

Подарованого собаку Путіна зватимуть Баффі

Глава російського уряду Володимир Путін визначився з кличкою для свого нового собаки. Відтепер цуценя каракачанської болгарської вівчарки, подарованого Путіну його болгарським колегою Бойко Борисовим, зватимуть Баффі.

Кличку собаці придумав п'ятирічний москвич Діма Соколов, який відіслав свій варіант на сайт прем'єра. Увечері 9 грудня Путін зустрівся з Соколовим в підмосковній резиденції Ново-Огарєво, познайомив його з цуценям і подякував за проявлену винахідливість.

"Мені сподобалася твоя пропозиція", - сказав Путін хлопчикові та подарував йому футбольний м'яч зі своїм автографом.

Баффі - вже четвертий вихованець в сім'ї Путіна. У самого прем'єра вже є лабрадор Коні, а у його дружини Людмили - два пуделі.

Нагадаємо, Баффі з'явився у Путіна 13 листопада - після переговорів з російським прем'єром. Борисов презентував своєму колезі цуценя каракачанської собаки. Спочатку собаку звали Йорго, проте главі російського уряду ця кличка не сподобалася і він вирішив перейменувати цуценя. На сайті прем'єра був оголошений конкурс - кличку новому собаці Путіна міг придумати будь-хто охочий.

Як зізнався сам Володимир Путін, росіяни виявили цікавість до вибору клички для його нового собаки. Зі всіх отриманих варіантів йому сподобалась кличка Балкан. Проте зрештою прем'єр зупинив свій вибір на Баффі. Сам Путін, за його власним визнанням, оригінальної клички для свого нового собаки придумати не зміг.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Подарованого собаку Путіна зватимуть Баффі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі