понеділок, 24 жовтня 2011 12:32

Спецтема: Війна у Лівії

Подарований годинник зупинився у час смерті Каддафі

Подарований годинник зупинився у час смерті Каддафі

Годинник, який лівійський лідер Муаммар Каддафі подарував медсестрі Оксані Балинській, зупинився у час його смерті.

"Колись я подарувала двоюрідній сестрі Аллі з Умані годинник, який мені Каддафі три роки тому вручив на свій день народження. Він щороку всім працівникам годинники із своїм зображенням роздавав. В четвер ввечері ми з Аллою по телефону балакали, а тоді вона каже, що годинник зупинився. Це приблизно 11.15 було. Я потім подивилася, що десь у цей час папіка вбили. Я ще засміялася. Кажу, годинник три роки справно йшов, то колись же мав зупинитися, просто заміни батарейку. А самій тривожно стало. Я не забобонна, але справді мурашки по тілу пішли, коли мама покликала дивитися новини. Заходжу в кімнату, а там саме про смерть Каддафі говорять. Весь сюжет не побачила. Зайшла в інтернет, подивилася відео. Що я вам скажу: хай він не святий був, може справді погано правив, але такої смерті він не заслужив", - сказала Оксана Балинська.

Оксана повернулася в Україну в березні цього року, коли в Лівії почалася революція. Її та ще трьох медсестер з України евакуювали.

"Я сподівалася, що в Лівії все закінчиться добре, там відновлять мир, і я зможу поїхати на роботу. Не думала, що знову потраплю до Каддафі. Розраховувала, що вдасться влаштуватися у якусь клініку. Але коли сказали, що він помер, мені стало справді сумно. Зрозуміла, що так добре, як раніше, лівійці жити не будуть. Я в Каддафі три роки працювала, хай він і не родич, але не чужа людина. Він ніколи не ображав своїх працівників, медсестри у нього особливою повагою користувалися. Я не маю чого на нього ображатися", - підсумувала Оксана.

Зараз ви читаєте новину «Подарований годинник зупинився у час смерті Каддафі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі