пʼятниця, 08 лютого 2008 08:06

Під завалами будинку у Львові знайшли тіло загиблої людини

На місці вибуху будинку у Львові продовжуються роботи по розбору завалів, знайдено тіло загиблої людини. Про це повідомив керівник прес-служби Міністерства з надзвичайних ситуацій Ігор Кроль.

"В четвер, приблизно о 23.45, на місці вибуху будинку на Костюшка, 14 у Львові рятувальниками МНС було знайдено тіло загиблої людини, 1935 року народження. На місці аварії продовжують працювати 104 рятувальники МНС і більше 10 одиниць техніки, а також представники інших відомств і структур. Проводиться розбір завалів будинку і очищення території навколо зруйнованої житлової будівлі", - сказав Кроль.

Всього, за словами керівника прес-служби МНС, в результаті вибуху будинку постраждало 10 людей і 1 людина загинув, одна постраждала знаходиться в лікарні у важкому стані, перебуваючи в реанімації опікового відділення однієї з лікарень міста.

Увечері в четвер стало відомо, що всі 10 осіб, які були під завалами будинку, що вибухнув у Львові, врятовано, зокрема 6 постраждалих були госпіталізовані, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Під завалами будинку у Львові знайшли тіло загиблої людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі