вівторок, 16 вересня 2008 15:52

Південна Осетія отримала 11,5 тис тонн допомоги з-за кордону і від ООН

Південна Осетія отримала більше 11,5 тисяч тонн гуманітарних вантажів, повідомив у вівторок глава МНС РФ Сергій Шойгу на нараді з членами федерального оперативного штабу по питаннях ліквідації наслідків збройного конфлікту.

В ході наради прем"єр-міністр Володимир Путін уточнив, що гуманітарні вантажі були доставлені з таких країн, як Казахстан, Україна, Узбекистан, Білорусія, Йорданія. Крім того, Південну Осетію підтримувала також ООН по різних напрямах своєї діяльності.

"Сьогодні опрацьовується також питання про доставку гуманітарної допомоги і по лінії Департаменту гуманітарних питань ООН і інших міжнародних організацій", - додав Шойгу.

Що стосується Росії, то в цілому федеральні органи виконавчої влади РФ направили до Південної Осетії 2,5 тисяч тонн гуманітарних вантажів, понад 8 тисяч тонн - від суб"єктів РФ, а від громадських організацій - більше 230 тонн.
Зараз ви читаєте новину «Південна Осетія отримала 11,5 тис тонн допомоги з-за кордону і від ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі