четвер, 29 липня 2010 10:47

Після вибуху 80-річна черниця померла на операційному столі

Після вибуху 80-річна черниця померла на операційному столі
У запорізькій лікарні на операційному столі померла черниця Людмила, постраждала під час вибуху у Свято-Покровському храмі.

"На жаль, врятувати 80-річну жінку (черницю Людмилу-ред), яка була доставлена у вкрай важкому стані, не вдалося. Жінка померла на операційному столі.

Вона була в дуже важкому стані: велика крововтрата, понад 40% опіків тіла, множинні переломи кісток гомілки і таза. Дуже важка комбінована травма ", - розповіла начальник міського відділу охорони здоров'я Надія Севальнєва запорізького.

За її словами, з дев'яти постраждалих під час вибуху в запорізькому храмі, п'ять чоловік були госпіталізовані в 5-у міськлікарню Запоріжжя.

"Ще двоє відмовилися від госпіталізації ще місці. Двоє категорично відмовилися від госпіталізації вже у 5-й міськлікарні.

16-річна дівчинка, яка отримала травми, у присутності мами відправлена в 5-у дитячу лікарню. Двох постраждалих з акустичною травмою оглушило від вибуху. Вони відправлені на лікування до 3-ї міськлікарні ", - зазначила Севальнєва.

Як заявив губернатор Запорізької області Борис Петров, у храмі, за попередніми даними, вибухнув безоболонковий вибуховий пристрій.

Вибух за потужністю був еквівалентний п'ятистам грамам тротилу.

Як розповів начальник ГУМВС в Запорізькій області Володимир Серба, остаточні висновки про те, що вибухнуло в храмі, експерти зможуть дати протягом четверга.

"Всього в храмі на момент вибуху перебувало 19 чоловік разом з церковнослужителем. Людей опитують, поки толком ніхто з них нічого сказати не може - вибух прогримів ззаду ", - сказав Володимир Серба.

Нагадаємо, вибух у храмі стався вчора ввечері, коли Україна святкувала річницю Хрещення Київської Русі.

pro.UA.com

Зараз ви читаєте новину «Після вибуху 80-річна черниця померла на операційному столі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі