вівторок, 01 вересня 2009 11:42

Після лікарні Кобзон одразу взявся за роботу

Після лікарні Кобзон одразу взявся за роботу

Відомий співак Йосип Кобзон виписаний з онкоцентру на Каширському шосе і вже приступив до роботи, повідомили у вівторок в офісі артиста.

"Йосип Давидович вчора виписаний з клініки і сьогодні вже бере участь в різних заходах", - відзначили в офісі співака.

У стаціонар Кобзон був доставлений у минулий понеділок з приводу післяопераційного обстеження у зв"язку з тим, що його стан почав погіршуватися.

"Зараз Кобзон почувається добре", - відзначив представник його офісу.

Нагадаємо, Кобзон переніс операцію на онкологічне захворювання.

Проблеми зі здоров"ям у співака почалися ще в 2001 році. Під час гастролей в Казахстані у нього заболіла спина, і він звернувся за допомогою до місцевих лікарів. Після повернення до Москви у артиста різко піднялася температура. Лікарі припустили розвиток септичного стану, їхній діагноз підтвердився. Можлива причина його полягала в тому, що переносний катетер, встановлений Кобзону під час поїздки до Казахстану, змістився, що могло викликати попадання інфекції в кров. Із зараженням крові він декілька днів пролежав в реанімації Красногорського військово-клінічного госпіталю. У 2004 році у Кобзона було виявлено онкологічне захворювання, після чого йому зробили першу операцію.

За матеріалом: Інтерфакс-Україна, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Після лікарні Кобзон одразу взявся за роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі