четвер, 02 квітня 2009 18:01

Кобзон купив місце на кладовищі

Російський співак 71-річний Йосип Кобзон викупив місце на Востряківському цвинтарі Москви. Угоду підписав після похорону свого друга, гумориста Яна Арлазорова. На цьому ж кладовищі похована мати Іда Ісаївна та інші родичі Кобзона.

— Це наше родинне місце, — каже артист. — Там моя сім"я, там буду і я.

Ділянка на Востряківському кладовищі коштує 200–300 тис. руб. Віп-місця в кілька разів дорожчі.

— Йосип Давидович обрав звичайну ділянку, — розповідають в адміністрації цвинтаря. — Ми пропонували йому скористатися пільгами. Він же народний артист, депутат. Однак Кобзон заплатив повну суму. Придивлявся на початку року, але купив тепер. "Життя не вічне" — зітхав, коли підписував папери.

2004-го Кобзон викупив землю на єврейському кладовищі у верхній частині Масляничної гори в Єрусалимі. Місце там коштує від $10 до $100 тис.

Шість років тому в Кобзона виявили рак простати. 2005-го співак переніс дві операції у Москві та Берліні. В Німеччині 15 днів лежав у комі, пройшов сеанси хіміотерапії. Кілька місяців тому в нього розійшлися післяопераційні шви. Він також страждає на аритмію серця.

— Немає часу стежити за здоров"ям, — колись відмахувався Кобзон. — Якби не дружина, зовсім забув би про лікарів.

57-річна Неллі — третя дружина Кобзона. У співака двоє дітей та шестеро онуків.

Зараз ви читаєте новину «Кобзон купив місце на кладовищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі