середа, 09 серпня 2017 15:38

Після допису віце-прем'єра у Facebook про подорож залізницею звільнили начальника депо

Укрзалізниця попросила вибачення у пасажирів вагону, в якому також їхала віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, через поламаний кондиціонер та спеку.

Звільнили керівництво столичного депо, у якому ремонтували потяг, йдеться у повідомленні компанії.

7 серпня Климпуш-Цинцадзе написала у Facebook, що в її вагоні під час спеки не працював кондиціонер.

"Щодо посту віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе про подорож у вагоні № 12 поїзда № 297 "Херсон – Київ" 6-7 серпня: Укрзалізниця вже провела оперативне розслідування наданих фактів. Нагадаємо, пані Іванна повідомила, що у вагоні не працювала система кондиціонування повітря. Випадки, коли вагон обладнаний системою кондиціонування, але вона з якихось причин не працює, залізничники беруть на контроль", – заявили в УЗ.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балчун подав у відставку (оновлено)

Там повідомили, що зазначеному вагоні кондиціонер не працював через незадовільну роботу ПАТ "Дніпровагонрембуд", з яким Укрзалізниця уклала угоду на виконання сервісних послуг з ремонту та підготовки до експлуатації систем кондиціювання повітря.

"Працівники ПАТ "Дніпровагонрембуд" відремонтували систему кондиціювання повітря в цьому вагоні 01-03 серпня 2017 року. На жаль, система кондиціювання вийшла з ладу вже під час першого рейсу: відбувся витік холодоагенту із системи кондиціювання повітря. Вагон вилучили зі складу поїзда, оформлюють відповідні претензії", – повідомили в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна – назавжди у моєму серці" - Балчун написав прощальне слово у Facebook

Міністр інфраструктури Володимир Омелян проїхав з Києва до Дніпра потягом у плацкартному вагоні. Назвав мінуси: волога білизна і нестерпна задуха. На вокзалах – безлад, який не нагадує Європу.

Зараз ви читаєте новину «Після допису віце-прем'єра у Facebook про подорож залізницею звільнили начальника депо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі