неділя, 30 травня 2010 18:37

Під час "Пробігу під каштанами" загубили найстаршого учасника
15

Фото: Фото: Андрій Шматов

У День Києва відбувся традиційний легкоатлетичний пробіг "Під Каштанами". У ньому взяли участь 16,5 тисяч осіб. Для того, щоб зареєструватися для участі в пробігу потрібно було заплатити 35 гривень добровільного внеску.

Пробіг стартував 30 травня о 9.30 на Майдані Незалежності. Маршрут пролягав через Хрещатик, Бесарабську площу, вул. Велику Васильківську, площу Льва Толстого. Загалом учасники подолали дистанцію 5 кілометрів.

Серед жінок першою прибігла киянка Тетяна Запащук - 17 хв 54 с. Серед чоловіків - Ігор Гелетей з Івано-Франківська - 14 хв 22с. Серед спортсменів-колясочників першим фінішував білорус з Гродно Борис Пранько.

Наймолодшим учасником марафону став Дмитро Шпота, 6 років. Найстаршому учаснику, який зареєструвався під прізвищем Марушкевич, виповнилося 94 роки. Але чи добіг до фінішу - невідомо. Організатори не змогли його знайти.

Зараз ви читаєте новину «Під час "Пробігу під каштанами" загубили найстаршого учасника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі