неділя, 22 грудня 2013 17:10

Під час акції "Вихідні за півціни" у Львові можна переночувати за 40 гривень
11

Фото: Фото: Ольга Швед

На вихідних, 21-22 грудня п'ятий рік поспіль у Львові міське управління туризму організовує акцію "Вихідні у Львові за півціни". Так щороку хочуть привабити туристів до міста у передсвятковий період. Участь беруть 72 заклади - ресторани, готелі, хостели, паби, магазини одягу та біжутерії, салони краси та туристичні агентства. На окремі послуги, товари та їжу пропонують 50% знижку.

"Скористатися знижками можуть не лише туристи, а й львів'яни. Цього року дисконт оголосили 72 заклади, а торік було 55. Щороку послугами закладів користуються близько 20 тисяч осіб. На дверях учасників акції є спеціальна наліпка", - каже координатор заходу Ольга Качмар.

Найбільші знижки пропонували у відомих готелях міста. У одному із найдорожчих готелів міста "Нобіліс" можна було переночувати у стандартному номері із включеним сніданком за акційною ціною - 1089 гривень замість 2178 грн. Готель у центрі міста "Леополіс" також удвічі знизив ціни.

"Пропонуємо 50% знижку на номери "Стандарт" - 550 гривень з особи за ніч, знижки на окремі страви в меню ресторану. Пригощаємо акційним глінтвейном за 25 гривень. Заклад не отримує прибутку, коли робить такі знижки. Але це промоція готелю і міста", - каже маркетолог готелю "Леополіс" Олена Пашніна.

У майже десяти львівських хостелах ціну на номери знизили вдвічі. У більшості хостелів є пропозиція переночувати за 40 гривень у шестимісному номері.

Андрій та Каріна Ковалі із Криму приїхали у Львів спеціально на акційні вихідні.

"Зняли дешевше удвічі житло, за екскурсію "Чудо-поїздом" заплатили 50 гривень за двох. Їли у тих закладах, які пропонували акційну знижку. У найдорожчому ресторані Львова повечеряли на 250 гривень. Замовили салат "Цезар" – за акцією він коштує 44 гривні, парову сьомгу за 60 гривень, і морозиво – 20 гривень. Дуже вигідна і хороша акція", - каже Андрій Коваль.

У кав'ярні "Штука" на вулиці Котлярській, ціну знизили на майже 20 позицій десертів та напоїв.

"Клієнтів через акцію не набагато більше. Постійні клієнти купують улюблені страви та напої. Але коли їм пропоную акційне меню, то дуже тішаться, що фірмова кава коштує усього 8.50 грн, а вишневий кекс - 4 грн. Для нас тут немає прибутку ніякого, вірніше збитки, але робимо це заради промоції закладу і міста", - – каже адміністратор кав'ярні Галина.

Знижку на акційні вихідні пропонували салони краси, магазини одягу та туристичні агенції.

Зараз ви читаєте новину «Під час акції "Вихідні за півціни" у Львові можна переночувати за 40 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі