четвер, 06 червня 2019 08:25

Петиція про відставку Авакова набрала необхідні підписи

  Петиція з вимогою відставки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова набрала  25 тисяч підписів. Фото: Радіо Свобода
Петиція з вимогою відставки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова набрала 25 тисяч підписів. Фото: Радіо Свобода

Петиція з вимогою звільнити міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова набрала необхідну для розгляду кількість голосів — 25 тисяч.

Петиція розміщена на сайті президента України, повідомляє

"Про негайне відсторонення від виконання службових обов'язків з подальшим звільненням з посади міністра внутрішніх справ А. Б. Авакова", — йдеться в тексті документа.

Петиція була подана 26 травня. Її автор - Роман Василенко.

Доступною для підписання стала 2 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков каже про 5 підозрюваних у вбивстві дитини на Київщині

Раніше збір підписів за відставку Арсена Авакова почали народні депутати. Він заявив, що не збирається сам йти у відставку через вбивство поліцейськими п'ятирічного хлопчика Кирила Тлявова в Переяслав-Хмельницькому.

Його відставку може розглянути Верховна Рада, якщо буде прийнято таке рішення.

31 травня у Київській області 5-річний хлопчик потрапив до реанімації з вогнепальним пораненням голови. Дитина перебувала у вкрай важкому стані.

3 червня 5-річний хлопчик помер у лікарні. У дитину стріляли поліцейські, які перебували не на службі і були п'яні. За даними поліції, вони "пристрілювали" рушницю у дворі і куля випадково потрапила в сусідній двір.

Зараз ви читаєте новину «Петиція про відставку Авакова набрала необхідні підписи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі