пʼятниця, 05 травня 2023 06:00

Перше місячне затемнення у 2023 році: життя яких знаків несподівано зміниться на краще

Перше місячне затемнення у 2023 році: життя яких знаків несподівано зміниться на краще
Місячне затемнення допоможе багатьом побороти страх та стрес, позбутися токсичних стосунків, заздрощів та гніву. Фото: pixabay.com

5 травня відбудеться Місячне затемнення. Протягом дня спостерігатиметься низька працездатність, швидко наставатиме втома. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Затемнення Місяця відбудеться близько 20:35, - говорить астрологиня. – Воно допоможе багатьом побороти страх та стрес, позбутися токсичних стосунків, заздрощів та гніву. Деякі знаки відчують себе сильнішими й упевненішими. Життя Тельців і Близнюків, Дів і Терезів несподівано зміниться на краще. Намагайтеся більше відпочивати. Відмовтеся від важкої фізичної роботи. Підтримуйте літніх людей добрим словом. Може турбувати головний біль і підвищуватися артеріальний тиск. Не час думати про поповнення в родині. Будь-які гастрономічні експерименти закінчаться отруєнням. Стежте за тим, що їсте і п'єте".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не вихваляйтеся успіхами. Потихеньку робіть те, що намітили. Оминайте сайти знайомств. Вас можуть спробувати обдурити. Не налягайте на солодощі. Зменшіть кількість картоплі та фастфуду у щоденному раціоні.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Частіше обіймайте дітей. Вони заряджатимуть позитивом. Загартування піде на користь. Забудете про нежить і кашель. Починайте ранок із пробіжки та вправ на свіжому повітрі. Забути про тривогу допоможе медитація.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

На кухні вам не буде рівних. Радуйте коханих новими кулінарними шедеврами. День буде цікавим, хоча і почнеться напружено. Колективні справи вдаватимуться погано, бо кожен відстоюватиме власні інтереси. У сім'ях можливі конфлікти між поколіннями.

Рак (22 червня – 22 липня)

Дратуватимуть колеги. Захочеться спокою, тому дехто повернеться до дистанційної роботи або піде у відпустку. Придбані цього тижня речі радуватимуть багато років. Не варто шукати пару. Партнер буде жити за ваш рахунок.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зараз варто попрацювати за двох. Винагорода не забариться. Відпустку заплануйте на кінець весни. Тоді вдасться відпочити більш продуктивно. Телевізор замініть на цікаву книжку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Часто заставлятимете себе робити те, чого не хочеться. Але заробітки потішать. Не давайте коханим приводів для розчарувань. Доведіть їм свої почуття вчинками. Нові стосунки розчарують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли закінчиться коридор затемнень і чиї справи підуть угору – гороскоп на 1-7 травня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Контролюйте свою вагу. Не варто вживати калорійні страви у вечері. Скинути зайве вдасться за допомогою бігу та танців. Турбуватиме печія. Візьміть за звичку пити низькокалорійні кефір чи йогурт перед сном.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Добре працюватиме інтуїція, бачитимете віщі сни. Цього дня загостряться фобії. Не варто лякати чимось дітей, бо скоро через це доведеться звернутися до психолога.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Будете впертим і непоступливим. Важко буде знайти діалог з колегами. Через це багато справ залишаться незавершеними. Не варто підбирати окуляри, навіть якщо лікар вам їх виписав. Перевірте зір ще раз наступного тижня.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Вранці гальмуватимуться торгівля та переговори. Увечері вирішаться проблеми, які накопичилися за останні півроку. Досягнете бажаного результату, якщо не втрачатимете надії.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не варто купувати кухонне обладнання. Техніка швидко зламається. Довіряйте коханим, діліться з ними пережитим. Не ігноруйте болю у грудях, запаморочення та високий тиск.

Риби (21 лютого – 20 березня)

З'являться пропозиції, які дадуть шанс оптимістично дивитися у майбутнє. Нюхом чутимете, де лежать гроші. Беріться за справи перспективні. Купувати смартфони краще у вихідні. Їжте часто і малими порціями. Тоді забудете про біль у шлунку.

Скільки затемнень чекає на українців у 2023 році та як вони будуть впливати на нас, астрологиня розповіла у детальному прогнозі.

Зараз ви читаєте новину «Перше місячне затемнення у 2023 році: життя яких знаків несподівано зміниться на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі