четвер, 10 листопада 2022 06:00

Переможні новини з фронту, купа грошей і цікавих можливостей – гороскоп на 10 листопада

Переможні новини з фронту, купа грошей і цікавих можливостей – гороскоп на 10 листопада
Багато грошей з'явиться у кишенях Тельців і Козерогів. Нові цікаві можливості відкриються перед Дівами та Стрільцями. Фото: pixabay.com

10 листопада – день незавершених справ. Доводьте розпочате до кінця. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Напруження попередніх днів потроху спадатиме, – говорить астрологиня. – Зустрічі й відрядження відбуватимуться вдало. Але сподіватися на легкий успіх у перемовинах ще зарано. Найважливіші домовленості фіксуйте на папері. Співрозмовники швидко забуватимуть те, що обіцяли. Намагайтеся менше часу проводити в людних місцях. Збільшуються ризики захворювання на грип і коронавірус. Переможні новини надійдуть з фронту. Багато грошей з'явиться в кишенях Тельців і Козерогів. Нові цікаві можливості з'являться в Дів і Стрільців".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Менше часу проводьте вдома. Зануртеся в роботу. Можете зіпсувати стосунки з дітьми, братами й сестрами. Мирити вас візьмуться літні родичі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не поспішайте звільнятися з роботи. Погоджуйтеся на сумісництво. Відкривати бізнес краще самотужки. Надійного партнера поки годі шукати. Залучати інвестиції доречно взимку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вам протипоказані далекі поїздки. Не засмучуйтеся, якщо в останній момент зірветься відрядження чи скасують рейс, яким планували полетіти. Цей день краще провести вдома.

Рак (22 червня – 22 липня)

Сім'я вийде на перший план. Доведеться поступитися кар'єрними амбіціями заради дітей. Куплені одяг і взуття полюбите надовго, бо виявляться комфортними й теплими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Добре почуватимуться ті, хто навчиться підлаштовуватися під обставини. Не лізьте в чужі конфлікти й не намагайтеся когось помирити. Бо винним зроблять вас. Марно сподіватися на підтримку рідні. Близькі завдадуть більше збитків.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Приємних новин буде мало. Фінансове становище ускладнюється. Не спішіть звільнятися. Нову роботу доведеться шукати довго. Умови роботодавців вас навряд чи влаштують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаджети, які допоможуть вижити без світла: що вибрати, щоб пережити віялові вимкнення

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Гаманець напівпорожній. Доведеться обирати між необхідним і бажаним. Дороговартісні покупки дозволите собі трохи згодом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вами цікавитимуться представники протилежної статі. Та близької серцю людини серед них не буде. Уникайте стосунків з токсичними персонами. Балачки з ними забиратимуть надто багато часу й сил.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Родичі тринькатимуть ваші кошти. Можуть зіпсувати техніку чи придбати за ваші гроші щось для себе. Ремонт обійдеться дорого. Не варто через це сваритися. Відверто поговоріть одне з одним про сімейний кошторис.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви звикли постійно мчати вперед. Доведеться трохи пригальмувати. Не спішіть витрачати раніше зароблені кошти на безглузді речі. Заощаджуйте. Знайдіть спосіб не тільки зберегти, але й примножити гроші.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не згадуйте про минуле. Насолоджуйтеся теперішнім. Вдалий день для придбання ноутбуків і смартфонів. Відвідайте молодших родичів. Ваші поради допоможуть їм знайти роботу й кохану половинку.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Часу на особисте життя бракуватиме. Через це кохані часто звинувачуватимуть. Турбота про дітей ляже на їхні плечі. Не варто фарбувати й стригти волосся. До перукарні йдіть у вихідні.

У четвер, 10 листопада, в Україні буде хмарна погода з проясненнями. Опадів не очікується. Лише в західних областях вдень місцями невеликий дощ. Синоптики розповіли, у яких областях чекати морозної погоди.

Зараз ви читаєте новину «Переможні новини з фронту, купа грошей і цікавих можливостей – гороскоп на 10 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі