вівторок, 12 жовтня 2010 13:16

Пасажири, які вижили у ДТП, розповіли про дивну поведінку водія

Пасажири, які вижили у ДТП, розповіли про дивну поведінку водія
Люди, які вижили під час автокатастрофи в Дніпропетровській області, розповіли про обставини ДТП.

Як пише Лента.Ру з посиланням на українські ЗМІ, про це розповів міністр транспорту та зв'язку України Костянтин Єфименко.

За словами чиновника, ніяких об'єктивних причин для виникнення аварійної ситуації не було: видимість на ділянці була відмінна. Справно працювало світло і звукова сигналізація, яка забороняє автобусу переїжджати через колії.

При цьому очевидці розповіли про дивну поведінку водія автобуса. Він зупинився біля переїзду, вийшов на вулицю, постояв деякий час, а потім сів за кермо і, незважаючи на червоне світло, почав виїжджати на дорогу.

На крики пасажирів, які розуміли, чим все це обернеться, водій не реагував. При цьому, за даними залізничників, автобус почав виїжджати на переїзд тоді, коли до маневрового локомотива було вже 15-20 метрів: не помітити небезпеку, що наближається, було неможливо.

За уточненими даними, в ДТП у Дніпропетровській області загинуло 40 осіб, двоє з яких померли в лікарні, ще 11 людей у важкому стані знаходяться в реанімаційному відділенні Марганецькій міської лікарні, повідомляє прес-служба МНС України.

В автобусі перебувало 49 осіб, з яких 3 дітей, доля яких поки невідома, повідомили в департаменті ДАІ МВС України у вівторок.

Як розповіли у відомстві, автобус, який належить приватному підприємцю, слідував за маршрутом "Міська поліклініка - село Городище (околиця міста Марганець)". Водій автобуса - 1954 р.н.

У результаті зіткнення локомотив протягнув автобус на 300 метрів, розповіли в ДАІ.

Рятувальні роботи тривають, до ліквідації наслідків аварії залучено 56 осіб і 17 одиниць техніки.

Зараз ви читаєте новину «Пасажири, які вижили у ДТП, розповіли про дивну поведінку водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі