середа, 11 липня 2012 03:49

Пасажири львівського трамваю вручну пересунули авто з колії

Сьогодні у Львові на вулиці Коперника водій трамваю тричі зупинявся через неправильно припарковані автомобілі.

Відрізок вулиці, де прокладена трамвайна колія, - завдовжки близько 200 метрів. Трамвай зупинився через темно-сірий Деу ланос із номером 956-54 ТС. Задня частина автомобіля стояла так, що трамвай не поміщався.

Автор: Фото: Євген Борісов
 

"Часто у місті різні бовдури паркуються так, що проїхати трамваю неможна. – розповіла пасажирка Тетяна Михайлівна. – І нема на них ради. А інколи ще й кричать на вождіїв".

Водій трамваю стукала по колесу ногою, щоб водій прийшов на виклик сигналізації. За кілька хвилин до авто підійшов ДАІшник. Слідом за ним прибіг власник авто. Чоловік швидко перегнав автомобіль. ДАІшник не покарав водія за неправильне паркування.

Автор: Фото: Євген Борісов
 

За 40 метрів трамваї зупинилися через неправильно припарковане червоне авто. Проте водій прибіг за хвилину.

Ще за 100 метрів транспорт знов зупинився. На трамвайній колі стояло сіре Шевроле із номером ВС 8440 СМ У черзі уже стояли 4 трамваї. Пасажири вийшли на двір і почали ногами бити по колесах. Сигналізації у авто не було. Тоді 5 хлопців вийшли з трамваю і вручну переставили задню частину авто, яке заважало проїзду громадського транспорту. Далі один із молодиків дістав ніж та проколов шину.

"Так йому і треба. Буде дивитися, як паркуватися, - кричали пасажири у слід хлопцю. – Взагалі вже знахабніли".

 

Зараз ви читаєте новину «Пасажири львівського трамваю вручну пересунули авто з колії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі