неділя, 31 жовтня 2010 13:51

П'яниця відірвав голову Леніну за пляшку горілки

П'яниця відірвав голову Леніну за пляшку горілки
28 жовтня до лікарні Томашпільського району із струсом головного мозку та множинними забоями доставили 39-річного місцевого жителя. Той зірвався з триметрового постаменту Леніну разом з головою вождя.
"Чоловік заліз на пам'ятник через пляшку горілки. Заклався зі своїм товаришем, що вилізе на самий верх. Обидва вже були п'яні. Практично на верхівці постаменту чоловік не втримав рівновагу. Вхопився за голову Ілліча, але та звалилася разом із ним", - повідомляє МВС.

Дебошир затриманий. Наразі перебуває в лікарні. Вирішують питання про порушення кримінальної справи за ст. 296 КК України "Хуліганство".

На ранок голову постаменту Леніну прикріпили назад.

Нагадаємо, у вересні у селі Балабіно Запорізької області невідомі хулігани понівечили пам'ятник Володимиру Леніну - скульптуру вождя світового пролетаріату позбавили голови.

У Каневі з місцевої школи-інтернату бронзовий пам'ятник Леніну взагалі зник. Депутати міської ради звернулися до міліції. Його знайшли на території одного з приватних дворів міста.

Наприкінці серпня невідомі вимазали екскрементами пам'ятник Володимиру Леніну в Кобеляках Полтавської області.
"Gazeta.ua"
Зараз ви читаєте новину «П'яниця відірвав голову Леніну за пляшку горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі