неділя, 10 серпня 2008 17:18

Осетини убили двох журналістів

Двоє журналістів убиті в зоні грузино-осетинського конфлікту, повідомив в ефірі радіостанції " Эхо Москви" кореспондент журналу "Російський Newsweek" Орхан Джемаль. За його словами, це Олександр Климчук і Грігол Чихладзе, прибулі до Південної Осетії з грузинськими військовими.

За даними Джемаля, журналісти були обстріляні південноосетинськими ополченцями. "Вони чи то відстали від грузинських військових, чи то заблукали, і вискочили на осетинський пост, - розповів кореспондент. - Після чого вони спробували виїхати на машині від ополченців, але їх обстріляли".

Джемаль розповів, що всього журналістів було четверо. Окрім убитих Климчука і Чихладзе, в цій групі були Теймураз Кикурадзе і американський журналіст Вінстон Федерлі. "Вони поранені і доставлені в Цхинвальську лікарню", - додав кореспондент.

Гіга Чихладзе працював в зоні конфлікту на московське видання Newsweek, Олександр Климчук був фотокореспондентом ІТАР-ТАРС, як раніше повідомляло агентство "Новости-Грузия" зв"язок з журналістами пропав кілька днів тому. Останній раз журналістів бачили недалеко від Цхинвалі рано вранці в п"ятницю, 8 серпня, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Осетини убили двох журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі