субота, 06 липня 2019 17:57

Опубліковані докази, що Руслан Плохой громадянин Болгарії

Опубліковані докази, що Руслан Плохой громадянин Болгарії
Руслан Плохой обдурив ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що Руслан Плохой, кандидат в депутати ВРУ по 142 виборчому округу намагається заперечувати наявність у нього другого громадянства.

Одеські журналісти надали докази про друге громадянство кандидата в депутати, однак він продовжує оскаржувати інформацію, яка з'явилась у ЗМІ і намагається запевняти виборців і колег по партії в тому, що він є виключно громадянином України.

Руслан Плохой йде на вибори як кандидат від партії "Слуга народу" і представляє 142 виборчий округ. На даний момент він не визнає факт наявності у нього паспорта Республіки Болгарія. Як повідомляють ЗМІ, документ Поганий отримав 19 березня 2013 року. Інформація про це є у відкритому доступі - в протоколі Ради по громадянству Міністерства правосуддя Болгарії №62 від 2012 року і в указі президента Республіки Болгарія №139 від 2012 року.

Факт другого громадянства у Руслана Плохого підтверджується також відкритим реєстром виборців на виборах до Європейського парламенту Болгарії. Відомо, що 29 травня 2019 року прізвища кандидата в нардепи від "Слуги народу" і його батька були включені в списки громадян, які мають право голосувати. Подібний інцидент був би неможливий без болгарського паспорта, що в черговий раз говорить про те, що Руслан Плохой має громадянство Болгарії.

Плохой не тільки отримав в Болгарії паспорт, але і відкрив там бізнес - компанію "Ініціатива груп". Право власності офіційно підтверджено на сайті торгового реєстру і реєстру некомерційних юридичних осіб Агентства з питань реєстрації Міністерства юстиції Республіки Болгарія та на сайті Міністерства внутрішніх справ країни.

Болгарський паспорт дозволив Плохому швидко збільшити оборот компанії і крім реалізації тваринницької і землеробської продукції, вже через рік з'явилися нові напрямки: продаж торгового обладнання, програмного забезпечення, послуги логістики, торгове посередництво і зовнішня торгівля.

Докази наявності у Плохого кандидата паспорта Болгарії доступні за посиланням.

Раніше стало відомо, що кандидат в народні депутати по 142 виборчому округу Руслан Плохий, який є сином відомого рейдера, приховав від партії "Слуга народу" свій болгарський паспорт.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковані докази, що Руслан Плохой громадянин Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі