понеділок, 07 червня 2010 17:17

Оприлюднили імена загиблих на шахті Скочинського (ФОТО)

Стали відомі імена загиблих під час аварії на шахті ім. Скочинського: 43-річний Владислав Ткаченко і 36-річний Сергій Шаталов.

Прізвища трьох шахтарів, пошуки яких зараз продовжуються, офіційно не називаються. Проте біля стовбура шахти чекає відомостей про свого зниклого родича сім'я Вячеслава Проскуріна.

"Славік - чудовий сім'янин, у нього залишилася дружина Оксана і 2 дітей: 14-річний Діма і 5-річна Владочка, - розповіла Gazeta.ua подруга сім'ї Світлана Шевченко. - Минулого року він дивом залишився живий. Вийшов із забою до закінчення зміни, відпросився. Після цього його всі вмовляли кинути шахту, але Славік запевняв, що люди гинуть скрізь, і під колесами, від долі, мовляв, не підеш".

Рятувальники говорять, що залишилося розчистити близько 40 метрів аварійної ділянки. Скільки ще продовжуватимуться ці роботи, не повідомляється.

"Про причини аварії буде відомо не раніше, ніж експерти зможуть побувати на місці аварії. Поки що газова і температурна обстановка там не нормалізована", - уточнила Марина Нікітіна з Держгірпромнагляду.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили імена загиблих на шахті Скочинського (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі