четвер, 16 липня 2009 14:07

Опізнання жертв катастрофи Ту-154 неможливе

Опізнання жертв катастрофи Ту-154 неможливе
Жертви катастрофи іранського літака Ту-154 загинули при настільки сильному ударі, що впізнати їх останки неможливо, заявляють рятувальники.

Про це повідомляє сьогодні агентство AFP з посиланням на місцеві ЗМІ.

"Вибух був настільки сильним, а удар об землю настільки потужним, що... ми не знайшли жодного цілого тіла", - наводить іранське агентство Mehr слова глави МНС іранської провінції Казвіна Мохаммада Алі Ахана.

Один з рятувальників, які працювали на місці катастрофи, повідомив агентству, що їм не вдалося виявити "жодного цілого пальця".

За словами Мохаммада Алі, останки загиблих відправлять в Тегеран.

"Сім"ї загиблих повинні зв"язатися з відповідною медичною службою в Тегерані, однак через стан тіл їх опізнання буде неможливим", - уточнив Мохаммад Ахан.

Ту-154 іранської авіакомпанії Caspian Airlines, що виконував регулярний рейс Тегеран - Єреван, розбився в середу в 200 кілометрах від Тегерана в провінції Казвін. Усі 168 осіб, які перебували на борту, зокрема 15 членів екіпажу, загинули, повідомляє РІА Новості.

Зараз ви читаєте новину «Опізнання жертв катастрофи Ту-154 неможливе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі