пʼятниця, 20 жовтня 2006 15:25

Ольмерт назвав Путіна "Плутіним"

Автор: http://www.epochtimes.com.ua
 

Виступаючи в синагозі в Мар"їному Гаю в Москві, прем"єр-міністр Ізраїлю Ехуд Ольмерт вирішив виразити подяку президентові Росії, проте в прізвище президента вкралась зайва буква "л". Ольмерт назвав Путіна "Плутіним".

Виступ Ольмерта проходив у присутності багатьох високопоставлених осіб, зокрема глави Федерації єврейських общин СНД бізнесмена Льва Льоваєва і головного равина Росії БерлаЛазара. Після обмовки прем"єр-міністра всі присутні почали збентежено соватися в своїх кріслах, хоча сам Ольмерт, зрозуміло, не зрозумів, що він сказав.

Далі в своїй промові Ольмерт призвав російських євреїв репатріюватися до Ізраїлю.

- Я знаю, що вам добре у вашій країні і що влада до вас добре відноситься. Я ж зі свого боку можу пообіцяти одне - вам не буде легко, є війни, і є немало проблем, але я обіцяю, що ми вам допоможемо і зробимо все, щоб ви жили в безпеці, - відзначив ізраїльський прем"єр.

Напередодні Ольмерт завершив свій візит до Москви і повернувся до Ізраїлю.

В останній день перебування в Росії Ольмерт провів зустріч з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим. Ізраїльське джерело повідомило, що під час зустрічі Ольмерт украй негативно висловився з приводу контактів Росії з урядом "Хамаса". Лавров, у свою чергу, відповів, що не варто плутати контакти і підтримку:

- Ми зустрічаємося з представниками "Хамаса", тому що віримо, що можна переконати їх прийняти умови міжнародного співтовариства, - сказав Лавров, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Ольмерт назвав Путіна "Плутіним"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі