пʼятниця, 11 березня 2022 02:48

Окупанти відкривають власні "гуманітарні коридори". Із Києвом їх не погоджуватимуть

Окупанти відкривають власні "гуманітарні коридори". Із Києвом їх не погоджуватимуть
Росія блокує "гуманітарні коридори".Фото: lenta.kharkiv.ua

Окупанти повідомили, що без погоджень із Києвом вони відкривають "гуманітарні коридори" для "евакуації" мирних громадян до Росії. При цьому усі спроби української сторони вивезти мирне населення вони блокують.

Про це повідомляє ZN.ua

"Ми офіційно заявляємо, що гуманітарні коридори у бік Російської Федерації в односторонньому порядку, без жодних погоджень відкриватимуться щодня з 10 години ранку, а на інших напрямках за погодженням з українською стороною", — повідомив начальник Національного центру управління обороною РФ Михайло Мізінцев.

Російська пропаганда продовжує брехати й повідомляє, що "вони дотримуються "режиму тиші" на всіх узгоджених гуманітарних напрямках в Україні та робили це завжди". Хоча з їхньої сторони не раз фіксували обстріли "зелених коридорів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські терористи обстрілюють Ізюм через відмову пропустити їх до Харкова

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти відкривають власні "гуманітарні коридори". Із Києвом їх не погоджуватимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі