середа, 09 березня 2022 21:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти скинули бомби на Житомир, щоб вивести з ладу котельню

Окупанти скинули бомби на Житомир, щоб вивести з ладу котельню
Бомба влучила в котельню "Житомиртеплокомуненерго", яка фактично забезпечує теплом 30% міста. Фото: zhitomir.info

Росія нанесла бомбовий удар по Житомиру. В результаті якого постраждала котельня, зруйнували житловий будинок. У двох лікарнях через удар вибило шибки. Про це заявив міський голова Сергій Сухомлин.

"Черговий бомбовий удар у Житомирі. Постраждала котельня, вибиті шибки в двох лікарнях, зруйновано житловий будинок. На щастя, всі були в укриттях, всі живі. Відсьогодні, за вказівкою військових, відключаємо вуличне освітлення в темну пору", - говорить Сухомлин.

Бомба влучила в котельню "Житомиртеплокомуненерго", яка фактично забезпечує теплом 30% міста, наголошує міський голова. Постраждала жінка, яка жила в зруйнованому будинку.

"По житловому будинку. Там жила бабуся і, на диво, коли стався вибух, вона звідти вийшла – легке поранення, її забрали в лікарню", - повідомив Сухомлин.

"Тримаймося! Ворог розуміє, що програє, що здає позиції. Україна обов'язково переможе!", - додає Сухомлин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін у відчаї. Йому доповідають дурниці" - чому Росія зараз дістала Януковича

Російські підрозділи інформаційної боротьби готують психологічні акції щодо підриву довіри до представників украінської державної влади на місцях. Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти скинули бомби на Житомир, щоб вивести з ладу котельню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі