четвер, 17 березня 2022 10:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти "оголосили війну" телевежам

Окупанти "оголосили війну" телевежам
Росіяни обстріляли в Україні сім телевеж. Думають, що так відріжуть громадян від новин. Фото: eastnews.ua

За 21 день війни російські війська обстріляли сім телевеж. Ще три телевежі і дві радіостанції захопили.

Такі дані у четвер, 17 березня, на 22-й день від початку повномасштабного вторгнення оприлюднив Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Як уточнили у відомстві, окупанти з РФ обстріляли телевежі в Києві, Вінниці, Харкові, Луцьку, Рівному, Лисичанську, Коростені, захопили їх в Херсоні, Старобільську та Мелітополі. Також захопили радіостанції у Бердянську та Білопіллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріл вінницької телевежі: показали наслідки "асвабаждєнія"

"Якщо у вас зник телевізійний сигнал внаслідок обстрілів, не панікуйте. Зараз всі українські телеканали працюють в режимі безперервного телемарафону. Встановіть на смартфон зручний для вас безкоштовний додаток MEGOGO, Київстар ТБ, OLL TV, SWEET TV, youtv, ТСН та продовжуйте дивитися українські новини", - йдеться у дописі Центру в "Телеграмі".

Центр також нагадав, що українські мобільні оператори дозволяють роботу деяких ТБ-додатків у тарифних планах без обмеження інтернет-трафіку. Додаткова плата за такі використані мегабайти не знімається.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти "оголосили війну" телевежам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі