понеділок, 26 вересня 2022 18:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти пішли в атаку на Донбасі: чим усе закінчилося

Окупанти пішли в атаку на Донбасі: чим усе закінчилося
У Генштабі повідомили про хід бойових дій. Фото: eastnews.ua

Українські війська відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Спірне, Соледар, Підгородне, Бахмут, Майорськ, Кам'янка, Перемога й Павлівка.

Авіація завдала близько 20 ударів, повідомляє Генштаб у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив про плани росіян

"Підтверджено ураження 13 районів зосередження живої сили і військової техніки противника, позиція броньованої техніки й п'ять позицій зенітних ракетних комплексів. Втрати ворога уточнюються", – ідеться у повідомленні.

Ракетні війська й артилерія уразили три пункти управління, п'ять районів зосередження живої сили та техніки окупантів, одну позицію зенітних ракетних комплексів, два підрозділи ракетних військ і артилерії, три склади з боєприпасами, а також 12 окремих важливих цілей.

Загальні бойові втрати росіян на ранок 26 вересня становлять 57,2 тис. осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 500 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

У Росії на військові бази почали прибувати перші партії призваних за частковою мобілізацією. Російські військкомати вже видали десятки тисяч повісток.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти пішли в атаку на Донбасі: чим усе закінчилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі