середа, 12 лютого 2020 13:46

Оголосили конкурс на керівника Укрзалізниці

Оголосили конкурс на керівника Укрзалізниці
Кабінет Міністрів тимчасово призначив виконуючим обов'язки голови правління АТ "Укрзалізниця" члена правління УЗ Желька Марчека.Фото: Уніан

Наглядова рада Укрзалізниці розпочала процес конкурсного відбору на посаду голови компанії. До нього залучили міжнародну компанію з підбору управлінського персоналу Boyden.

Про це повідомила пресслужба компанії.

"Відкритий і незалежний конкурс не залишить жодної можливості для зовнішнього впливу. Переможця обиратимуть за критеріями: високий рівень компетенції, здатність вести Укрзалізницю вперед, зважаючи на наявні та, що не менш важливо, майбутні виклики, з якими стикатиметься компанія в процесі трансформації у вільного від корупції, конкурентного за затратами, ефективного оператора, керуючись принципами колегіальності та співпраці з дотриманням найкращих принципів і практик корпоративного управління", - запевнив голова наглядової ради Шевкі Аджунера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця дозволила використовувати електронні посвідчення

Очікується, що позиція голови правління буде цікавою для висококваліфікованих кандидатів із України та інших країн.

Укрзалізниця, німецька залізнична компанія Deutsche Bahn і компанія DB Engineering&Consulting GmbH підписали меморандум про взаєморозуміння і стратегічне партнерство.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили конкурс на керівника Укрзалізниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі