пʼятниця, 15 квітня 2016 13:44

Один військовий загинув, трьох поранили за добу на Донбасі

Один військовий загинув, трьох поранили за добу на Донбасі

Минулої доби в зоні АТО загинув один український військовослужбовець, троє отримали поранення. Про це повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"Внаслідок бойових дій ми втратили одного воїна, ще троє були поранені", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві, пише "Інтерфакс-Україна".

Лисенко повідомив, що за минулу добу в зоні проведення АТО зафіксовано понад 100 обстрілів з боку противника.

На луганському напрямку бойовики двічі обстріляли з міномета Станицю Луганську. Через постійні обстріли пункт пропуску в даному населеному пункті до цих пір не працює. Також обстріли були в Кримському і Золотому. Всього на луганському напрямку зафіксовано 6 обстрілів.

"У Троїцькому місцева жителька підірвалася на розтяжці, вона госпіталізована", - зазначив Лисенко.

На донецькому напрямку половина обстрілів з боку бойовиків припала на Авдіївку. Там противник веде вогонь цілодобово. Неспокійно на Світлодарськ дузі, околицях Горлівки, в Зайцевому, в районі шахти Бутівка.

Всього за добу на цьому напрямку зафіксовано 74 обстрілу, з них 17 - з важкого озброєння.

На маріупольському напрямі бойовики атакували позиції сил АТО між Новотроїцьким і Докучаєвському. Застосували 122 мм міномети і БМП. У Мар'їнці стріляли снайпери, міномети бойовики застосували в Березовому. Біля Богданівки - 122 мм артилерію. Всього за добу на маріупольському напрямку відбулося 24 обстріли.

Як повідомлялося, ОБСЄ звинуватила обидві сторони в ескалації.

Зараз ви читаєте новину «Один військовий загинув, трьох поранили за добу на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі