четвер, 03 лютого 2011 13:44

Одеський аеропорт також скасовує рейси до Єгипту

Одеський аеропорт також скасовує рейси до Єгипту

Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України скасувала рейс з Одеси до Єгипту, який був запланований на 9:00 3 лютого.

Про це повідомила прес-секретар КП Міжнародний аеропорт Одеса Марія Попович, повідомляє "Комментарии".

Крім того, за її словами, вчора авіакомпанія Роза вітрів повідомила одеський аеропорт про те, що з 12 лютого призупиняє рейси до Єгипту терміном на 1 місяць.

"До цього в розкладі компанії є ще 2 рейси - 5 і 6 лютого. Але вони вирушать до Єгипту лише для того, щоб забрати своїх пасажирів, у яких закінчуються путівки ", - розповіла Марія Попович з посиланням на представника компанії Ігор Куцигіна, додавши, що" якщо хтось захоче летіти цими рейсами в Єгипет, пасажирам не відмовлять , але повертатися їм доведеться, можливо, через Київ - рейсом іншої авіакомпанії ".

Разом з тим, за словами Марії Попович, Міжнародним авіалініям України сьогодні летіти за пасажирами не треба - минулого четверга вони також скасували рейс – через мале завантаження.

Нагадаємо, масові заворушення тривають в Єгипті з 25-го січня. Протестуючі вимагають відставки чинного президента Хосні Мубарака, який перебуває при владі майже 30 років. Хвилювання супроводжуються грабежами і підпалами.

Вчора у міжнародному аеропорту Донецьк повідомили, що на місяць будуть відкладені рейси до Єгипту.

Зараз ви читаєте новину «Одеський аеропорт також скасовує рейси до Єгипту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі