неділя, 10 травня 2009 12:52

Обама пожартував про свої перші 100 днів та Хілларі Клінтон

Обама пожартував про свої перші 100 днів та Хілларі Клінтон
Президент США Барак Обама в жартівливій формі пообіцяв виконати програму наступних ста днів свого президентства за 72 дні.

Жартував Барак Обама на щорічному обіді асоціації журналістів, які працюють при Білому домі.

"Більшість з вас працює зі мною, всі голосували за мене", - сказав президент, принісши при цьому вибачення телеканалу "Фокс", традиційно орієнтованому на республіканців.

Програму на найближче майбутнє він змалював в не особливо серйозній формі.

"У наступні сто днів ми розробимо, побудуємо і відкриємо бібліотеку на честь перших ста днів мого президентства. А програму наступних ста днів ми виконаємо за 72 дні, і на 73-ій я відпочину", - сказав президент під схвальний сміх в залі.

Обама також пожартував над своїм попередником Джорджем Бушем, над віце-президентом Джо Байденом і над своєю суперницею по праймеріз Хі

лларі К

лінтон, яканині займає пост держсекретаря.

З Клінтон вони настільки близькі, сказав Обама, що, повернувшись з Мексики, де продовжується спалах грипу свинячого грипу, держсекретар поспішила обійняти і розцілувати президента, приводить текст одного з жартів Бі-Бі-сі.

ІТАР-ТАРС, Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Обама пожартував про свої перші 100 днів та Хілларі Клінтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі