вівторок, 27 січня 2009 14:55

Новорічна ялинка може простояти на Майдані до Дня Києва

Новорічну ялинку на Майдані Незалежності не розбирають через борги столичної мерії за організацію свят.

У Києві на Майдані Незалежності досі не розібрали новорічну ялинку.

"Зазвичай, після Водохреща, після 19 січня, новорічну ялинку на Хрещатику розбирають. Цього року ялинка стоятиме до Дня Святого Валентина, може до 8 березня, а може - і до Дня Києва", - стверджує депутат Київради, голова комісії з питань культури та туризму, депутат фракції БЮТ Олександр Бригінець.

За його словами, "міська скарбниця порожня, новорічні свята, зокрема, кредитували окремі люди, організації, а не міський бюджет".

"Коли з ними розрахуються - невідомо. Але, схоже, поки Леонід Черновецький не заплатить, ялинка стоятиме на Майдані. Мова йде про суму близько третини мільйона гривень", - цитує депутата його прес-служба.

За даними Бригінця, всього на фінансування новорічних свят було заплановано близько 1 млн гривень, фактично виділено більше 100 тис грн.

"Таким чином, Київська міськадміністрація заборгувала за Новий Рік понад 800 тис грн. Свято пройшло. Залишилося похмілля, борги і ... нерозібрана ялиночка, яка буде одних дивувати, інших радувати, а мені нагадуватиме про економічну неспроможність київської влади", - зазначив він, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Новорічна ялинка може простояти на Майдані до Дня Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі