четвер, 16 вересня 2021 10:00

Новий політичний сезон визначатимуть конфлікт Зеленського з Разумковим, вплив Єрмака та відставка Авакова — найцікавіше в журналі "Країна"

"У Кличка один із найвищих рівнів довіри. Але готовність проголосувати – це інше. Він поки що не конкурент для президента, - розповідає "Країні" політолог Михайло БАСАРАБ, 44 роки. - На сьогодні з великим відривом, але другим залишається Порошенко. Має власні медіа-ресурси та фракцію. Він постійно бореться проти найменших конкурентів у ніші. Намагається нікого не впустити. Зеленському вигідно мати такого опонента, в якого немає жодних шансів.

Перспективи Зеленського на другий термін залежать від кількості місць, які візьме його партія в Раді 2023-го. Сумнівно, що повторить попередній успіх. Якщо буде в меншості, то інші гравці зможуть сформувати коаліцію без нього".

 

ТАКОЖ У НОМЕРІ:

"Начальник у формі уточнив, чи все я підписала. Сказав: "Розстрілюйте її"
Марина ЧУЙКОВА, 50 років, медсестра

"Не боюся смерті. У мене було щасливе життя. Хотілося би просто заснути й не прокинутися у власній постелі. Спокійно додивитися фільм і побачити слово "кінець". "Твоє життя вдалось, – скаже мені Господь Бог. – Настав час розплачуватися за гріхи"
Жан-Поль БЕЛЬМОНДО, 88 років, актор

"Хліб в українській культурі – річ сакральна. Коли кусень упаде на підлогу, його потрібно підняти й поцілувати – перепросити. Знайдений на дорозі окраєць хліба кладуть на високому місці для пташок"
Світлана ТВОРУН, 61 рік, етнологиня

"В одній квартирі чоловік не міг зайти в туалет через заблоковані сміттям двері. Ходив у мийку, потім - у пакети з супермаркету. Винесли більш як 40 з трикімнатної квартири"
Даяна ФЛЕТТЕР, 57 років, власниця клінінгової компанії у Лондоні

Подробиці читайте у "Країні" від 16 вересня 2021 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс - 37278). Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal.

Зараз ви читаєте новину «Новий політичний сезон визначатимуть конфлікт Зеленського з Разумковим, вплив Єрмака та відставка Авакова — найцікавіше в журналі "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі