понеділок, 03 травня 2010 17:12

Новий начальник підняв зарплати "даішникам"

Новий начальник підняв зарплати "даішникам"

В середньому по 1800 гривень заробітної плати отримали за попередній місяць інспектори ДАІ в Тернопільській області.

Новий начальник облуправління Василь Поліщук почав доплачувати кожному по 400 гривень. Обіцяє робити такі доплати і в наступні місяці.

"Зарплату піднімаємо за рахунок спецфонду - грошей які надходять від плати за оформлення паспортів та надання різноманітних дозвільних документів. За ті мінімальні гроші, які платили раніше, молодій людині прожити важко. Та й тих пару сотень, що зараз доплачуємо - дріб'язок. Ви самі розумієте що таке сто гривень при теперішніх цінах. Оплата праці міліціонера не відповідає тим вимогам, які перед ним ставляться", - заявив на своїй першій прес-конференції новопризначений начальник обласної міліції Тернополя Василь Поліщук.

Генерал-лейтенант пообіцяв в майбутньому продовжити зростання оплати праці, особливо для службовців, що мають звання нижче капітана.

Поліщук пообіцяв також покращити матеріальну базу правоохоронних органів.

"Якщо оцінювати за пятибальною системою стан забезпечення міліції транспортом , який я застав в області, то можна поставити оцінку - "один". В Вінницькій області, де я раніше працював, рота патрульної служби мала сорок машин. А тут - шість. Працівники відділку міліції разом з дільничними у нас мали від пяти до 20 нових "сімок" - а тут в деяких відділках по одній старій "Таврії". В той же час керівництво обласного УВС транспортом забезпечено добре".

Ще однією новацією в міліції області за ініціативи новопризначеного начальника буде реорганізована служба "102". Раніше на дзвінки громадян відповідав черговий і помічник чергового в міськвідділі міліції. Вони, за словами генерала, мали багато роботи окрім відповіді на телефонні дзвінки, відповідно не могли ефективно працювати. Тепер з людьми будуть спілкуватися двоє спеціально навчених людей, які мають повну вищу освіту і пройдені курси психолога.

"На дзвінки відповідатимуть не просто "Алло. Міліція", а "Алло. Служба 102. Працівник такий-то. Чим ми можем вам допомогти?", - запевняє Поліщук.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Новий начальник підняв зарплати "даішникам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі