субота, 19 березня 2022 22:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Нова страшилка від росіян: "українські націоналісти" нібито мінують сховища з аміаком

Нова страшилка від росіян: "українські націоналісти" нібито мінують сховища з аміаком
Росіяни постійно вигадують подібні фейки, а потім самі ж б'ють по тих об'єктах, де нібито ЗСУ планували операцію. Фото: pixabay

У Міноборони Росії заявляють, що "українські націоналісти" замінували сховища з аміаком та хлором на хімзаводі у Сумах та "ємності з хімречовинами" у місцевій школі села Котлярове на Миколаївщині.

Росія також заявляє, що Україна ніби планує їх підірвати, якщо до населених пунктів підійдуть російські військові, передає росЗМІ "Риа Новости".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вигадали підступну схему в Маріуполі

Окрім того, Міноборони РФ заявило, що їм здався працівник СБУ, який нібито розповів про "теракти "Азова" у Львові".

Їх нібито запланували проти працівників іноземних диппредставництв, щоб підставити росіян та тиснути на країни НАТО щодо закриття неба.

Росіяни постійно вигадують подібні фейки, а потім самі ж б'ють по тих об'єктах, де нібито ЗСУ планували операцію. Відтак вони розповсюджували брехню про перебування бійців "Азову" на заводі Азовсталь. Згодом російські терористи повністю розбомбили завод.

Зараз ви читаєте новину «Нова страшилка від росіян: "українські націоналісти" нібито мінують сховища з аміаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі