вівторок, 16 лютого 2010 20:53

Номінантів на "Оскара" попросили уникнути публічних подяк

Номінантів на "Оскара" попросили уникнути публічних подяк

Продюсери церемонії вручення премії "Оскар" попросили претендентів на нагороди приготувати дві 45-секундні промови - одну "змістовну" для проголошення на сцені, і одну - з подяками для запису за лаштунками.

Таким чином організатори шоу сподіваються позбавити церемонію від беззмістовних подяк, які глядачам набридли.

З відповідним проханням продюсери заходу Білл Меканік і Адам Шенкман звернулися до номінантів під час традиційного обіду з нагоди майбутнього вручення премій Американської кіноакадемії, який пройшов у Беверлі-Хіллз.

Меканік і Шенкман попросили Джорджа Клуні, Сандру Баллок, Меріл Стріп та інших претендентів на "Оскар-2010" у разі виграшу поділитися своїми враженнями про те, що для них означає перемога у своїй номінації, замість "чергового" виголошення подяк.

Для того щоб акторам і режисерам було простіше скласти спіч, організатори продемонстрували їм кілька прикладів вдалих, на їхню думку, промов із попередніх церемоній.

Чергові "дякую" будуть записані на камеру за лаштунками вже після вручення нагород. За словами організаторів, лауреати зможуть зробити з цими записами все що завгодно - надіслати друзям або навіть вивісити на своїх сторінках на сервісі Facebook.

82-а церемонія вручення премії "Оскар" пройде в Лос-Анджелесі 7 березня 2010. Вести захід будуть Стів Мартін і Алек Болдуін. Фаворитами кіноакадемії цього року вважаються стрічки "Аватар", "Володар бурі" і "Район номер 9".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Номінантів на "Оскара" попросили уникнути публічних подяк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі