пʼятниця, 02 липня 2010 10:02

Німець отримав у Криму 5 років за порнографію з неповнолітніми

Німець отримав у Криму 5 років за порнографію з неповнолітніми

Ленінський районний суд Автономної Республіки Крим засудив до 5 років позбавлення волі німецького туриста, що знімав у Криму еротичні фільми за участю неповнолітніх, повідомляє "Контекст Крым".

За інформацією Головного управління МВС України в АРК, відносно іноземця було порушено кримінальну справу за ст.156 Кримінального кодексу України - здійснення розпусних дій відносно неповнолітніх, і за ст.301 - ввезення, виготовлення і розповсюдження предметів порнографічного характеру.

В ході розслідування справи правоохоронцям вдалося встановити 8 постраждалих від дій приїжджого. Покарання засуджений відбуває на території України.

Як відомо, в кінці серпня 2009 року в Щолкіне (Ленінський район) співробітники служби боротьби зі злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми, Головного управління МВС України в АРК затримали іноземця, підозрюваного в розбещенні неповнолітніх і розповсюдженні порнографії.

Як з"ясувалося, протягом чотирьох останніх місяців турист підшукував серед місцевих неповнолітніх партнерів для сексуальних утіх і фіксував "власні подвиги в ліжку на відеокамеру". На той момент міліції вдалося встановити п"ятеро потерпілих.

Зараз ви читаєте новину «Німець отримав у Криму 5 років за порнографію з неповнолітніми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі