понеділок, 16 січня 2023 16:00

Немає іншого способу – Подоляк сказав, як завершити війну

Немає іншого способу – Подоляк сказав, як завершити війну
Михайло Подоляк назвав єдиний варіант завершення війни. Фото: babel.ua

Не має способу домовитися з Росією про припинення війни. Україні треба лише її вигравати.

Про це радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк повідомив у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ на засіданні ООН знову заявила про готовність до переговорів: які умови

"Не треба й далі вдавати, що хтось чогось досі не розуміє. РФ без жодної причини напала на Україну. Веде повноцінну війну всіма видами зброї, масово вбиває цивільних і "зачищає" територію. РФ скоює злочини проти людяності. Немає способу домовитися. Війну треба виграти", – написав Подоляк.

Москва продовжує поширювати брехню про те, що Україна нібито "становить екзистенційну загрозу" для Росії.

Кремль робить це для того, щоб відхилити українські пропозиції про мирний саміт та зберегти вихідні максималістські цілі диктатора Володимира Путіна, йдеться у новому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики звернули увагу на відповідь постійного представника РФ у Раді Безпеки ООН Василя Небензі на пропозицію України провести мирний саміт. Той повторив низку неправдивих тверджень про Україну як агресора, який нібито "збирався напасти на Москву". Небензя також наголосив, що війна Росії проти України припиниться лише тоді, "коли загроза Росії перестане виходити з території України" і припиниться "дискримінація російськомовного населення" в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Немає іншого способу – Подоляк сказав, як завершити війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі