вівторок, 06 червня 2017 20:12

Не дамо вкрасти землю - вимагатимуть українці 7 червня

Не дамо вкрасти землю - вимагатимуть українці 7 червня

7 червня у Києві на площі Конституції біля Верховної Ради України відбудеться народний мітинг-протест "Не дамо вкрасти землю!". Він стане завершальним етапом Всеукраїнської акції зі збору підписів проти поспішного впровадження ринку землі в сьогоднішніх умовах. Очікується участь 10-15 тисяч осіб з усіх областей України.

Урядовий квартал стане місцем флеш-мобів і театральних сценок. Зокрема, о 9.00 розпочнеться мовчазний флеш-моб – живий ланцюг від Європейської площі до Верховної Ради. Також мовчазні мітинги проходитимуть під МінАгро, Кабміном, Адміністрацією Президента.

0 9.10 на площі Конституції розпочнеться театралізована акція "Не дамо хапугам від політики з'їсти українську землю!", під час якої буде показано, як високопосадовці поїдають Україну (символом України буде торт –метрова карта України).

О 9.30 на відбудеться флеш-моб "Український базар", під час якого депутати з торгових яток продаватимуть українську землю.

До Верховної Ради цього дня вантажівками привезуть 3 мільйони підписів, зібраних в останні місяці у рамках акції "Не дамо вкрасти землю!", а це понад тисяча коробок.

Також на площі Конституції будуть символічно розміщенні мішки з землею з усіх областей України.

На екрані головної сцени всі присутні зможуть побачити міні-фільм про те, хто поставив 3-мільйонний підпис. Відбудуться телемости з представниками регіонів – Півдня, Сходу, Заходу.

На Печерські пагорби прибуде автопробіг "Не дамо вкрасти землю!", що вже об'їхав усі області України, долаючи по 600-800 кілометрів за добу. Під час мітингу автопробіг їздитиме по всьому урядовому кварталу, озвучуючи вимоги протестувальників.

Зі сцени лунатимуть виступи представників місцевих громад з усіх регіонів, фермерів і селян, що постраждали від земельного рейдерства, учасників АТО, політиків і депутатів.

Фінальною крапкою мітингу буде розгортання на площі перед парламентом великого полотнища із закликом до депутатів – "Не продавайте Україну!"

Керівництву Верховної Ради буде передано Резолюцію народного мітингу та Проект закону про Загальнодержавну програму розвитку земельних відносин в Україні на період до 2025 року.

Зараз ви читаєте новину «Не дамо вкрасти землю - вимагатимуть українці 7 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі