понеділок, 10 листопада 2008 09:06

Названі найуспішніші музиканти року

На церемонії нагородження премією WorldMusicAwards (WMA) в Монако нагороду за альбом, що продається найкраще, в 2008 році отримала британська група Coldplay.

Їх ня пластинка "VivaLaVidaOrDeathAndAllHisFriends" очолила рейтинги продаж в США, Британії, Японії, Німеччині, Франції і інших країнах. Coldplay також перемогли в рок-номінації, хоча виступити на церемонії не змогли, повідомляє Lenta.ru.

Найуспішнішою поп-виконавицею визнана британка Леона Люіс, а поп-виконавцем - американець Кід Рок. Він же став кращим в чоловічій номінації "поп/рок", тоді як в жіночій виграла Емі Уайнхаус. Люіс також отримала приз за найуспішніший новий проект, а Аліша Кіс виграла номінацію R&b.

Від імені The Beatles Рінго Стар отримав діамантову нагороду за те, що його група продала пластинок більше, ніж будь-хто з музикантів. За деякими даними, кількість проданих альбомів TheBeatles перевищує 1 мільярд по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Названі найуспішніші музиканти року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі