Ексклюзиви
понеділок, 10 листопада 2008 09:06

Названі найуспішніші музиканти року

На церемонії нагородження премією WorldMusicAwards (WMA) в Монако нагороду за альбом, що продається найкраще, в 2008 році отримала британська група Coldplay.

Їх ня пластинка "VivaLaVidaOrDeathAndAllHisFriends" очолила рейтинги продаж в США, Британії, Японії, Німеччині, Франції і інших країнах. Coldplay також перемогли в рок-номінації, хоча виступити на церемонії не змогли, повідомляє Lenta.ru.

Найуспішнішою поп-виконавицею визнана британка Леона Люіс, а поп-виконавцем - американець Кід Рок. Він же став кращим в чоловічій номінації "поп/рок", тоді як в жіночій виграла Емі Уайнхаус. Люіс також отримала приз за найуспішніший новий проект, а Аліша Кіс виграла номінацію R&b.

Від імені The Beatles Рінго Стар отримав діамантову нагороду за те, що його група продала пластинок більше, ніж будь-хто з музикантів. За деякими даними, кількість проданих альбомів TheBeatles перевищує 1 мільярд по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Названі найуспішніші музиканти року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути