середа, 19 березня 2008 11:23

Названі найменш сексуальні жінки в світі (ФОТО)
7

Німецьке видання журналу FHM опублікувало щорічний список 100 найменш сексуальних жінок в світі. Цього року в його складанні взяли участь понад 21 тис. читачів видання.

Перше місце з великим відривом зайняла 24-річна співачка Емі Вайнхаус, яка останнім часом привертає увагу не своєю музикою, а проблемами з наркотиками і алкоголем.

На другому місці опинилося колега Емі по цеху - 26-річна Брітні Спірс. Американська поп-зірка останнім часом блукала по Лос-Анджелесу, обжиралася, не стежила за собою. До того ж, вона ще і привела до себе додому коханця-папараці.

Третє місця теж зайняла персона, якій терміново необхідне лікування, - 21-річна Ліндсі Лохан. Вона здобула популярність завдяки своїм комедіям, проте її власне життя - суцільна трагедія: пияцтво, вживання наркотиків, в"язниця.

У п"ятірку найменш сексуальних також потрапила колишня учасниця SpiceGirls і дружина футболіста Девіда Бекхема, Вікторія Бекхем (5), яка по несексуальності випередила кандидата в президенти від демократів Хіларі Клінтон (6), скандальну світську левицю Періс Хілтон (7) і зірку серіалу "Секс у великому місті" Сару Джесіку Паркер (8), повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Названі найменш сексуальні жінки в світі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі