вівторок, 27 січня 2009 18:44

Названа причина вибуху в Євпаторії

Вибух будинку в Євпаторії стався через вибух киснево-газової суміші внаслідок витоку кисню та газу з балонів, які зберігалися в підвалі будинку. Такий висновок комісії.

Урядова комісія з розслідування причин вибуху житлового будинку в Євпаторії завершила свою роботу. Комісія прийшла до висновку, що причиною руйнування будинку став вибух киснево-газової суміші внаслідок витоку кисню та газу з балонів, які зберігалися в підвалі будинку. За словами Турчинова, результати роботи комісії передані в ГПУ.

Турчинов повідомив, що потужність вибуху була невеликою, однак через те, що вибух стався в закритому просторі, це призвело до значних руйнувань та жертв. Вибух спровокувала іскра електричних пристроїв, що перебували в підвалі, зазначив Турчинов. Зокрема, це могла бути іскра від телевізора або холодильника, які знаходились в підвалі.

Турчинов сподівається, що ГПУ проведе об"єктивне розслідування інциденту, і будуть притягнуті до відповідальності особи, які допустили зберігання газових балонів в неналежному для цього місці.

Нагадаємо, 24 грудня в житловому будинку в Євпаторії стався вибух. Там загинули 27 людей. Усім постраждалим дали нові квартири, повідомляє ТСН

Зараз ви читаєте новину «Названа причина вибуху в Євпаторії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі