неділя, 18 лютого 2024 15:00

Навальний - не бутерброд і цезар куні - головні меми тижня
24

Цього тижня користувачі соціальних мереж відреагували мемами на потоплення у Чорному морі російського великого десантного корабля "Цезар Куніков".

Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

14 лютого Генеральний штаб Збройних сил України повідомив, що ЗСУ спільно з Головним управлінням розвідки Міністерства оборони знищили російський ВДК поблизу Алупки, що на півдні тимчасово окупованого Криму.

"Цезар Куніков" був останнім із трьох ВДК російських окупантів, які вдерлися у порт Бердянська на початку повномасштабної російської агресії. "Саратов" і "Новочеркаськ" теж затонули.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов розкрив подробиці ліквідації ВДК "Цезар Куніков"

Також у мережі відреагували на інформацію про смерть у країні-агресорці Російській Федерації Олексія Навального. В РФ заявили, що Навальний помер у виправній колонії Ямало-Ненецького автономного округу.

У 2014 році після захоплення російськими окупантами Криму Навальний заявляв: "Крим - це що, бутерброд із ковбасою, щоб його туди-сюди повертати".

Створили меми про Олексія Арестовича, який в ефірі російської письменниці Юлії Латиніної заявив, що він "рускій". "Я буду належати до цієї цивілізації, тому що мені подобається правда, совість, справедливість і світло", - сказав Арестович, який під час час воєнного стану виїхав з України.

Минулого тижня користувачі соцмереж висміяли інтерв'ю президента РФ Володимира Путіна колишньому ведучому американського телеканалу Fox News Такеру Карлсону.

У грудні в соцмережах висміяли "пресконференцію" Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Навальний - не бутерброд і цезар куні - головні меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі