понеділок, 15 лютого 2010 19:14

Наталя Добринська п"ять років не їсть м"яса (ФОТО)

У січні провели фотоконкурс "Міс спорту". Найкрасивішою спортсменкою назвали 27-річну вінничанку, чемпіонку з легкої атлетики Наталю Добринську.

Фотоконкурс організував легкоатлет Іван Гешко. Свої фотографії надіслало 40 спортсменок. Протягом місяця п"ятірку найкращих відбирали відвідувачі сайту missport.com.ua. З п"ятірки переможницю назвало журі.

"Я й не знала, що беру участь у цьому конкурсі", - зізналася Добринська на четвертому благодійному балі-маскараді "Карнавалія-2010".

Його провели у суботу 13 лютого у столичній мерії і присвятили Дню закоханих і китайському Новому року білого тигра.

"Фотографії відібрав і надіслав чоловік. Я не дуже люблю фотографуватися і позувати. Коли фото з"явилися на сайті, почали телефонувати друзі, казали, що щодня голосуватимуть для мене. Для мене ця перемога не принципова, хоча я люблю завжди і у всьому бути першою", - розповіла спортсменка.

На бал спортсменка одягла коротку чорну сукню і відкриті босоніжки на високих шпильках. Увесь вечір ходила за руку зі своїм тренером і чоловіком Дмитром Поляковим. Вони одружилися у жовтні 2008-го.

"Плаття замовляла за тиждень до весілля. Сукню пошила у вінницького дизайнера Олександра Очеретного, - сказала Добринська, - Вона мала молочний колір, облягала по тілу, а донизу йшла кльошем. Мене вмовляли, щоб одягла довгу, а я захотіла коротеньке плаття з фатою. Верх обшили камінням Сваровські. Маю у гардеробі від нього кілька вечірніх суконь"

"Коли оголосили мене переможницею, усі, коли телефонували, називати королевою українського спорту", - сміється. Ховає у клатч ключі від "Ягуара XS". Її з чоловіком купила півроку тому.

У Київ спортсменка переїхала 2003-го. Почала тренуватися в Михайла Медведя, потім у Дмитра Полякова. Живе в однокімнатній квартиру в місті Бровари під Києвом.

У вересні Добринська брала участь у третьому сезоні проекту "Танцюю для тебе" на телеканалі "1+1". Танцювала з хореографом Дмитром Паладієм заради мрії Олени Зеленюх - юної чемпіонки з дзюдо. Дівчинка з багатодітної сім"ї мріє мати фінансову можливість брати участь у міжнародних змаганнях з дзюдо.

"Мені ще торік пропонували виступати у "Танцях". Але я не мала часу. Готувалася до олімпіади. Довелося відмовитися. Зраділа, коли знову запросили. З дитинства мріяла навчитися професійно танцювати. Перед цим зустрічалася з переможницею другого сезону "Танців" Іриною Мерлені. Вона дала кілька порад, але більше говорили про спорт і спільних знайомих-спортсменів".

У родині Добринських дві доньки. Старша Вікторія займалася професійно легкою атлетикою. Через травму мусила покинути спорт.

Для аукціону, який відбувся на балу, Наталя пожертвувала ядро, яке у Пекіні штовхнула на 17 м 18 см.

Наталя вже п"ять років як вегетаріанка. Має гарну форму. Через це часто запрошують зніматись у рекламі.

"Називали мене "Наташа-Хаммер", коли рік тому у Криму знялася у російській рекламі позашляховика "Хаммер". За задумом авторів реклами на трасу виїжджають п"ять швидкісних дорогих автомобілів, які перетворюються на дівчат. Поки знімали, моделей по шість разів заставляли пробігти "стометрівку" . Мені не звикати, а дівчата стогнали".

Напівприсядки підіймає 180 кг. Однією рукою з підлоги - штангу на 45 кг.

"Якось чула жарт. В Україні є дві сильні людини - Вірастюк і Добринська. Тоді я підійняла 90-кілограмову штангу".

Добринська здобула золоту медаль на Олімпійських іграх у Пекіні 2008-го. На попередній Олімпіаді в Афінах 2004 році посіла восьме місце.

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Наталя Добринська п"ять років не їсть м"яса (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі