понеділок, 06 квітня 2020 18:16

Настоятель Києво-Печерської лаври лікує коронавірус вдома

Настоятель Києво-Печерської лаври лікує коронавірус вдома
Лікарі сказали, що немає потреби перебувати у лікарні

Настоятель Києво-Печерської лаври Російської православної церкви в Україні митрополит Павло (Лебідь) перебуває на самоізоляції.

Про це повідомив митрополит РПЦУ Климент, передає hromadske.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього митрополита УГКЦ госпіталізували через коронавірус

"Я з ним сьогодні спілкувався телефоном. Він почувається прекрасно, гарний настрій, гарне здоров'я в нього. У нього є хронічні захворювання різні. Стосовно цієї хвороби, яка сьогодні цікавить усіх найбільше, він консультувався з фахівцями, з лікарями, і вони сказали, що йому потрібно бути вдома. Нема потреби перебувати у лікарні... Аналізи й всі дослідження проводяться", - розповів Климент.

Також до лікаря, який обслуговує Києво-Печерську лавру, звернулися кілька монахів із симптомами застуди.

Настоятель Києво-Печерської лаври митрополит РПЦ в Україні Павло (Лебідь) заразився на коронавірус – ПЛР-тест дав позитивний результат. Крім нього, захворіли ще чотири ченці.

Перед цим митрополит Павло провів службу, на якій були присутні предстоятель РПЦ в Україні Онуфрій, митрополит Антоній і політики, зокрема, перший заступник голови Офіса президента Сергій Трофимов.

Раніше митрополит Павло закликав вірян ігнорувати карантин.

Зараз ви читаєте новину «Настоятель Києво-Печерської лаври лікує коронавірус вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі