середа, 26 травня 2010 13:37

Наречений та 7 гостей отруїлися на весіллі

Наречений та 7 гостей отруїлися на весіллі

До Рівненської міської лікарні з діагнозом "харчова токсикоінфекція" потрапило восьмеро дорослих людей. Усі отруїлися святковим обідом на весіллі.

Молодята пригощали в суботу у кафе-барі "Сапфір", що в центрі міста. Запросили 70 гостей. Наступного дня святкування продовжили уже в родинному колі - забрали рештки їжі додому.

Перших жертв обіду привезли до лікарні в понеділок після 11-тої ранку. До вечора промивали шлунки уже 6-ом особам. Учора до лікарів звернулися ще двоє. Усі постраждалі скаржились на нудоту, біль у шлунку та в голові.

Наречений також отруївся на власному весіллі.

"Ми обстежили рештки їжі у "Сапфірі" та у батьків молодят. Виявилося, що вони принесли з собою тільки рибу та м"ясне. А решту страв замовили у кафе-барі, - розповів Gazeta.ua головний лікар міської СЕС Юрій Ромець, 48 років. – Причину отруєння ще встановлюємо. Найбільшу підозру викликають саме м"ясні страви, риба та кремові вироби і випічка. На жаль, більшість страв уже з"їли. Тому визначити, чим саме отруїлися люди, стає все важче".

Стан усіх постраждалих оцінюють як середньої важкості. Медики не виключають, що до вечора до них можуть звернутися ще кілька гостей.

Зараз ви читаєте новину «Наречений та 7 гостей отруїлися на весіллі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі