пʼятниця, 02 квітня 2010 21:05

Найголовніше за п"ятницю, 2 квітня

Найголовніше за п"ятницю, 2 квітня

Сьогодні найскорботніший день церковного року

Сьогодні, 2 квітня, для православних християн наступила Страсна П"ятниця. Цей день вважається найскорботнішим днем церковного року. Цього дня Ісус Христос був розіпнутий і помер на хресті, спокутуючи гріхи людства.

Плани Януковича на вихідні: Лавра, хрестини, поїздка до Москви

Президент України Віктор Янукович у суботу, напередодні світлого Христова Воскресіння, зустріне в Києві благодатний вогонь з єрусалимського храму Гроба Господня, потім візьме участь у пасхальному богослужінні в Києво-Печерській Лаврі.

Донецький суд відібрав у Бандери звання Героя України

Сьогодні, 2 квiтня Донецький окружний адміністративний суд у складi судів Віталія Стойка, Олександра Беломестнова та Каріне Абдукадирової визнав незаконним та скасував указ Президента України Віктора Ющенка про присвоєння Степану Бандері звання "Герой України".

МВФ побачив поліпшення економічної ситуації в Україні

Міжнародний валютний фонд (МВФ) відзначає поліпшення економічної ситуації в Україні.

Журналісти встановили особу смертниці з "Луб"янки" (ФОТО)

Газеті "Коммерсант" 2 квітня стало відомим ім"я дівчини, яка, ймовірно, 29 березня стала однією зі смертниць в московському метро.

На Дніпрі вода підніметься до критичних позначок

У найближчі дні на річках Дніпро і Снові (притока Десни) у межах Чернігівської області очікується подальше підвищення рівня води.

Перший національний уже не перекладатиме російськомовні коментарі в новинах

Перший національний припиняє практику перекладу українською російськомовних синхронів у новинах. Цю інформацію частково підтвердив заступник генерального директора з інформаційного та суспільно-політичного мовлення Олександр Пантелеймонов

"Бютівці" заблокували Раду

Народні депутати від БЮТ заблокували парламентську трибуну. На даний момент у президії парламенту знаходиться кілька депутатів від фракції.

"Будівельник" і "Сокіл" можуть виступати в КХЛ єдиною командою

Заступник гендиректора "КХЛ-Маркетинг" Роман Ротенберг заявив, що київські "Будівельник" і "Сокіл" можуть у наступному сезоні в КХЛ виступати єдиною командою.

Збірну України з баскетболу очолив наставник БК "Києва"

Новим наставником чоловічої збірної України з баскетболу призначений головний тренер БК "Київ" Віталій Черній, - повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за п"ятницю, 2 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі