понеділок, 24 червня 2019 13:14

Нагадує російську версію "Голос.Діти": у мережі скандал через доньку Кошового

  Донька Кошового пройшла далі на шоу "Голос.Діти". Фото: скріншот з YouTubeс
Донька Кошового пройшла далі на шоу "Голос.Діти". Фото: скріншот з YouTubeс

На вокальному проекті "Голос. Діти"в етапі "Бої" виступила Варвара Кошова - дочка зірки студії "Квартал 95" Євгена Кошового. Дівчинка змогла пройти до наступного етапу шоу. У користувачів мережі це викликало гарячі суперечки.

Разом з учасниками Артемом Шойжоловим і Софією Іванько вона виконала пісню "Дим" гурту "Время и Стекло".

На думку журі, найкращою стала саме Кошова, що обурило глядачів вокального шоу.

"Напевно, спеціально вибрали композицію, яка не змогла розкрити вокальні дані інших учасників. Артем і Софія були набагато краще - Варя слабкіше. Відразу було зрозуміло, що Кошову" просунуть ". І" Розсміши коміка ", і" Голос ". Видно, що "лисий" в справі ".

"Вона все одно сильна і гідна, щоб не писали. Що ж ви всі такі злі-то. Якби її батько хоч як то брав участь в тому, що вона пройшла далі в цьому сезоні, так що ж тоді вона в минулому сезоні не пройшла ? Я думаю, що Варечка дуже сильно постаралася ".

"Чогось все нагадує російську версію" Голоси "з донькою Алсу. Будемо чесні, дочка нашого улюбленого коміка, на відміну від дочки Алсу, співати вміє ... Але зовсім не кращий за інших претендентів в даній трійці ... Вона явно поступається другий дівчинці ", - пишуть у коментарях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стримали сліз - учасниця шоу "Голос. Діти" вразила народною піснею

9 червня відбувся 3-й випуск 5-го сезону вокального шоу "Голос. Діти" на каналі 1+1. Це був передостанній випуск сліпих прослуховувань. У командах тренерів залишилося 6 місць.

На сцену повернулася дочка Євгенія Кошового 11-річна Варвара. Вона вже брала участь у третьому сезоні проекту і була в команді Потапа, але на етапі "бої" Варвара поступилася суперниці. Після цього вона пообіцяла, що зробить все можливе, щоб повернутися на проект. Для свого повернення готувалася 2,5 роки. Вона зазначила, що хоче довести, що може пройти далі.

Зараз ви читаєте новину «Нагадує російську версію "Голос.Діти": у мережі скандал через доньку Кошового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі