понеділок, 17 червня 2019 12:10

Не стримали сліз - учасниця шоу "Голос. Діти" вразила народною піснею

Не стримали сліз - учасниця шоу "Голос. Діти" вразила народною піснею
Дівчинка зайняла останнє можливе місце в команді DZIDZIO і пройшла на наступний етап відбору "Бої" Фото: Прінт-скрін з відео

9-річна Софія Ярова з Херсона довела до сліз зіркового тренера DZIDZIO. Вона виконала українську народну пісню "Ой у вишневому саду".

У фінальному випуску сліпих прослуховувань на шоу "Голос. Діти-5" 16 червня, співак віддав їй останнє місце у команді, пише OBOZREVATEL.

Дівчинка відпочатку виступу зворушила тренерів проекту пронизливим і щирим звучанням.

DZIDZIO по завершенню виконання пісні вже сидів у сльозах.

Дівчинка зайняла останнє можливе місце в команді DZIDZIO і пройшла на наступний етап відбору "Бої". Інші зоряні тренери - Джамала та гурт "Время и Стекло" - вже набрали достатню кількість участників у свої команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cкільки зібрав фільм "DZIDZIO Перший раз" за перші вихідні

"Я щось відчуваю чисте в її серце, поведінці, хороша пісня була підібрана. І не обов'язково вона повинна бути драйвовою", – сказав DZIDZIO.

9 червня відбувся 3-й випуск 5-го сезону вокального шоу "Голос. Діти" на каналі 1+1.

Це був передостанній випуск сліпих прослуховувань. У командах тренерів залишилося 6 місць.

Під час ефіру "засвітилися" зіркові діти. До Джамали на знімальний майданчик вперше приїхав її маленький син Емір-Рахман.

Зараз ви читаєте новину «Не стримали сліз - учасниця шоу "Голос. Діти" вразила народною піснею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі