четвер, 23 липня 2015 18:32

Надію Савченко везуть в СІЗО міста Шахти - ЗМІ

Надію Савченко везуть в СІЗО міста Шахти - ЗМІ
Фото: www.novayagazeta.ru

Українську льотчицю і депутата Верховної Ради Надію Савченко можуть найближчим часом доставити в СІЗО №4 міста Шахти Ростовської області. Про це пише російська "Новая газета", посилаючись на свій анонімне джерело.

"Їй вже готують там камеру", - було сказано "Новой газете" на умовах анонімності", - пише видання.

Також газета передає, що в черговій частині ФКУ СІЗО №4 міста Шахти не підтвердили, але і не спростували інформацію про етапування Надії Савченко в їх розпорядження.

"Зараз нікого немає, хто міг би на це питання відповісти. Ми взагалі таку інформацію даємо лише особисто, при пред'явленні паспорта ", - розповіла чергова, відмовившись назвати себе.

На сайті установи сказано, що СІЗО веде роботи по реконструкції своїх об'єктів, щоб поліпшити умови утримання ув'язнених, а крім того, в СІЗО є бібліотека і "молитовний куточок".

Нагадаємо, Надію Савченко етапували з московського СІЗО "Матросская тишина" в минулий четвер, увечері 16 липня. Відомо, що справа Савченко розглядатиме суд в місті Донецьк Ростовської області.

Зараз ви читаєте новину «Надію Савченко везуть в СІЗО міста Шахти - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі